Новак Джокович заяви, че не се намира в най-добрата си

...
Новак Джокович заяви, че не се намира в най-добрата си
Коментари Харесай

Джокович: Бях много по-зле, отколкото исках

 Efbet2023 Horizontal
Новак Джокович съобщи, че не се намира в най-хубавата си форма и се е показал с няколко равнища под предстоящото на шампионата в Баня Лука. Световният №1 отпадна изненадващо още на четвъртфиналите в Босна и Херцеговина след загуба от Душан Лайович.

" Той игра добре, само че аз бях доста по-зле, в сравнение с желаех. Той беше доста стабилен, а аз бях няколко равнища под това, което чаках. Не мога да надвивам съперници, които са толкоз солидни на тази настилка, с такава игра. Не се усещах добре на корта. Краката ми бяха мудни, бяха като вцепенени, пропуснах доста удари, бяха изцяло без посока. Играх добре на моменти, само че бях видимо под равнището си ", сподели Джокович, който предходната седмица се оплака и от проблеми с лакътя.

Сърбинът стартира едва сезона на клей, откакто предходната седмица загуби още в третия кръг на шампионата от сериите " Мастърс " в Монте Карло. Той въпреки всичко се надява да влезе във форма преди " Ролан Гарос ".

" Искам да играя най-хубавия си тенис там. Условията там са изцяло разнообразни в съпоставения с Монте Карло и Баня Лука, а и имам още няколко седмици да упражнявам и да играя ", добави Джокович.

Той напомни, че слабият старт на червени кортове не е нещо ново за него: " В предходни сезони постоянно съм имал неудовлетворителен и муден старт на клей, а по-късно играех много по-добър тенис във финалните стадии. Надявам се да повторя модела и тази година. "

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР