Новак Джокович вече пропусна първия за годината турнир от Големия

...
Новак Джокович вече пропусна първия за годината турнир от Големия
Коментари Харесай

Надеждата умира последна: Джокович все още вярва, че ще може да играе в САЩ

Новак Джокович към този момент пропусна първия за годината шампионат от Големия шлем заради нежеланието си да се имунизира, а в този момент за него съществува действителна заплаха да не бъде позволен до присъединяване и на US Open. Към момента противоепидемичните ограничения разрешават неимунизираните американски играчи да вземат присъединяване, само че задграничните състезатели наложително би трябвало да дават документ за имунизация, с цел да влязат на територията на Съединени американски щати.

Въпреки това сърбинът продължава да се придържа към убежденията си и неведнъж съобщи, че няма желание да се имунизира даже това да му коства шанса да се бори за огромните титли. Единственото, на което може да разчита 21-кратният първенец от Шлема за присъединяване на Откритото състезание на Съединени американски щати, е условието за зелен документ да бъде отстранено преди началото на шампионата, започващ на 29 август.

Изглежда, че първенецът от Уимбълдън към момента има вяра, че ще играе на конкуренцията в Ню Йорк, което пролича от последното видео, оповестено от него в Instagram, на което се вижда по какъв начин организира усилени тренировки на твърди кортове.

" Искаше ми се да отделя миг, с цел да изразя благодарността си към вас за всички известия, показващи ми вашата обич и поддръжка от всички краища на света. Не чаках сходно нещо и по тази причина възприятието в този момент е толкоз необикновено. Просто желаех да ви кажа едно огромно " благодаря ". Усещането е особено заради обстоятелството, че толкоз доста хора се усещат свързани с моята тенис кариера по подобен любящ метод и желаят да продължат да се състезавам. Подготвям се по този начин, като че ли ще ми бъде разрешено да се състезавам на US Open, до момента в който чакам вести от Съединени американски щати. Стискаме палци! ", добави международният №7 към обявата.
Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР