Новак Джокович продължава да тренира за предстоящите турнири в САЩ

...
Новак Джокович продължава да тренира за предстоящите турнири в САЩ
Коментари Харесай

Джокович продължава да тренира за турнирите в САЩ


Новак Джокович продължава да тренира за идните шампионати в Съединени американски щати и има вяра, че ще му бъде разрешено да взе участие на US Open. Това показа самият той с обява в Instagram. Носителят на 21 трофеи от Големия шлем разгласява малко видео от днешната си подготовка, съпроводено от благодарствено обръщение към неговите почитатели по целия свят.

„Бих желал да употребявам този миг, с цел да кажа на всички ви какъв брой съм признателен за всички известия, с които ми показвате вашата обич и поддръжка от всички точки на света през последните дни. Не чаках нещо сходно и тъкмо това го прави толкоз необикновено. Искам да кажа само „Благодаря ви“ – написа първенецът на Уимбълдън.

„Чувството, подбудено от обстоятелството, че толкоз доста хора се усеща свързани с тенис кариерат ми по подобен любящ метод и ми пожелават да не преставам да играя, е в действителност особено. Докато чакам отговор по отношение на това дали ще ми бъде разрешено да играя в Съединени американски щати, упражнявам старателно с мисълта, че това ще се случи. Стискам палци“ – добави Джокера.

Джокович попада в листата с участници за Мастърс шампионатите в Монреал и Синсинати, както и за US Open, въпреки че съгласно важащите сега противоепидемични ограничения той не може да влезе в Канада и Съединени американски щати. Въпреки това симпатизантите на международния №7 вършат вискоч допустимо, с цел да убедят локалните управляващи да го позволен на „мейджър“ шампионата в Ню Йорк.

Четирикратният първенец на US Open Джон Макенроу съобщи, че съгласно него наложително би трябвало да се откри метод Джокович да взе участие в конкуренцията, а по-рано през седмицата сдружението на сръбските емигранти в Съединени американски щати изпрати писмо до президента Джо Байдън с молба техният съотечественик да получи особено изключение.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР