Новак Джокович предстои да направи дългоочакваното си завръщане на корта

...
Новак Джокович предстои да направи дългоочакваното си завръщане на корта
Коментари Харесай

Музети се закани: Доволен съм от жребия и съм готов да победя Джокович

Новак Джокович следва да направи дълго чаканото си завръщане на корта през утрешния ден в Дубай с дуел против 19-годишния Лоренцо Музети. Двамата се изправиха един против различен в осминафиналната фаза на Откритото състезание на Франция през предходната година, когато италианецът демонстрираше феноменална игра и поведе с 2:0 сета, само че след това крампи не му разрешиха да довърши започнатото и по този начин международният номер едно реализира поврат.

Изглежда, че младокът си е извлякъл поуките от този конфликт и е подготвен да вземе реванш от сърбина в понеделник, въпреки резултатите му от посочения дуел насам да не са по никакъв начин приемливи и твърдата настилка, на която се организира шампионатът в Дубай, да не е обичаната на Музети.

" Никога нямам шанс с жребия, само че все пак считам, че ще бъде прелестно преживяване да играя на централния корт пред цялостни трибуни. Доволен съм от жребия си и ще опитам да взема реванш за загубата на Ролан Гарос от предходната година. Разбира се, тогава играех най-хубавия си тенис, освен това на напълно друга настилка, само че научих в действителност доста от оня мач. Разбрах, че мога да играя на сходно равнище. Да се надяваме, че ще покажа същото и в понеделник. Ще се любувам на преживяването и съм подготвен да отстраня топ поставения ", разяснява Музети пред Arab News.

Източник: Tennis World USA

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР