Новак Джокович показва забележителен прогрес през последните седмици и сериозно

...
Новак Джокович показва забележителен прогрес през последните седмици и сериозно
Коментари Харесай

Джокович: Алкарас е най-добрият; той е фаворитът за титлата на Ролан Гарос

Новак Джокович демонстрира незабравим напредък през последните седмици и съществено се приближава до най-хубавата си форма. Сърбинът наподобява преодолял всички компликации от началото на сезона, като към този момент се намира в добър игрови темп и наподобява, че ще бъде измежду главните любимци за трофея в Париж. Самият Джокович показа по какъв начин фокусът му е напълно ориентиран към Ролан Гарос и желае да се намира в оптимална кондиция до старта на втората " мейджър " конкуренция за сезона. Конкуренцията за купата обаче ще бъде по-сериозна от нормалната, тъй като на тенис сцената имаме нова звезда, а точно 19-годишния Карлос Алкарас. Тийнейджърът надигра сърбина единствено преди няколко дни в епична над тричасова борба на полуфиналите в Мадрид и Ноле е на мнението, че тъкмо младокът е огромният кандидат за първенец на Откритото състезание на Франция.

" Несъмнено Алкарас е най-хубавият състезател в света все още, в случай че се вгледаме в резултатите през сезона. Беше извънредно впечатляващо по какъв метод се справяше с напрежението в хода на нашия мач. През цялото време излъчваше необикновено успокоение, тъй че несъмнено заслужаваше да завоюва шампионата в Мадрид. Всичко в неговата игра е впечатляващо. Той е приключен тенисист. Може еднообразно добре да нападна и да се пази. Моето равнище също към този момент е доста високо, единствено че в този момент всички справедливо приказват само за Алкарас и бих го определил за главен любимец на идния Ролан Гарос " - разяснява първата ракета на света.

" Alcaraz est le meilleur joueur du monde en ce moment, il suffit de regarder ses résultats. La façon dont il gère la pression, attaque/défense, tout son jeu est impressionnant! Il est très complet, c`est un des favoris pour Roland Garros. "
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР