Новак Джокович не се намира в най-добрата си форма от

...
Новак Джокович не се намира в най-добрата си форма от
Коментари Харесай

Когато Новак Джокович дирижира освиркванията

Новак Джокович не се намира в най-хубавата си форма от началото на годината, а показателно за това изказване е, че сме съвсем в средата на месец април, а международният номер едно не е спечелил нито един от шампионатите, в които е взел участие.
 Защо Новак Джокович остана без треньора си Горан Иванишевич
Защо Новак Джокович остана без треньор

Хърватинът дава повече изясненост

Турбулентните времена за сърбина постановиха разлъка с треньора му Горан Иванишевич, като в този момент на шампионата в Монте Карло Джокович се надява най-сетне да вдигне трофей.

Няма да е лесна задача, тъй като клеят не е най-силната му настилка, а и последно е печелил през 2015 година Вчера, 11 април, Новак Джокович се оправи с италианеца Лоренцо Музети и му отмъсти за загубата през предходната година на същия шампионат.

Vintage is back????

С тази си победа сърбинът си обезпечи присъединяване на четвъртфиналите, където ще срещне Алекс де Минор. Въпреки че победи Музети с 2-0 сета, и кой знае каква драма нямаше, мачът бе белязан от един забавен миг.

В края на първия сет, когато бе и най-напрегнато, поддръжниците на италианеца в публиката освиркаха Новак Джокович, само че той им отговори в типичния си жанр. Вместо да се ядоса, Джокович размаха ръце във въздуха, наподобявайки диригент, който управлява своя оркестър.

Свикнали сме да виждаме точно този жест от сърбина в напрегнати моменти, когато публиката е против него - той стартира да дирижира освиркванията им. Направи го и в Монте Карло.
 Григор Димитров на Monte-Carlo Masters - неналичието на отмора и поддръжката от страна на майка му
Григор Димитров за умората и поддръжката на своята майка

Тенисистът ще се опита да извлече максимума от Monte-Carlo Masters

Новак Джокович продължи със закачките и след мача. Тенисистът показа своя фотография в тил, до момента в който дирижира освиркванията от публиката. " Посвещавам тази победа на оркестъра ", написа Джокович в обществените мрежи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР