Новак Джокович най-после се завърна на тенис корта и показа,

...
Новак Джокович най-после се завърна на тенис корта и показа,
Коментари Харесай

Джокович: Не искам да отнемам нищо от заслужения успех на Надал в Австралия

Новак Джокович най-сетне се завърна на тенис корта и сподели, че не е изгубил нищо от шампионската си форма, откакто преодоля Лоренцо Музети на старта в Дубай и показва първокласна игра. Впоследствие сърбинът даде наложителната си конференция след мача и там беше върнат към събитията от Мелбърн, където Рафаел Надал завоюва рекордна 21-ва купа от Големия шлем и по този начин изпревари международния номер едно по титли от тази категория. Джокович пък сподели забележително великодушие, поздравявайки огромния си съперник по следния метод:

" Мисля, че той беше допреди няколко месеца на патерици, а в този момент е първенец от Големия шлем. Това е необикновено. Изпитвам голямо почитание към него. Рафа е е необикновен войник и реализира една от най-големите победи в своята кариера, тъй че не желая да лишавам нищо от заслужената му купа, като въвличам моето неявяване от схемата на Откритото състезание на Австралия " - приключи балканецът.

Novak Djokovic praises and shows respect towards Rafael Nadal for winning Australian Open, after being on crutches few months back
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР