Новак Джокович и Карлос Алкарас ни направиха свидетели на исторически

...
Новак Джокович и Карлос Алкарас ни направиха свидетели на исторически
Коментари Харесай

Бивш №4: Това поражение силно ще нарани Алкарас; най-голямото завръщане на Джокович

Новак Джокович и Карлос Алкарас ни направиха очевидци на исторически край в Синсинати, изигравайки един от най-вълнуващите тенис конфликти. В продължение на 3 часа и 50 минути двамата ни подариха с първокачествен тенис, само че в последна сметка сърбинът съумя да реализира незабравим поврат и за завоюва своята трета купа в Охайо.

Всичко това пристигна, откакто в първата половина от дуела Ноле мощно страдаше от високите температури в Синсинати и бе на ръба на физическите си благоприятни условия, само че все пак съумя да превъзмогне компликациите и да се поздрави с триумфа. В обществените мрежи мнозина сегашни и някогашни тенисисти показаха удивлението си от въпросния край, като измежду тях бе и някогашният №4 в света Грег Руседски.

" Това проваляне съществено ще нарани Алкарас. Може би е едно от най-болезнените за него в цялата му кариера до този миг, тъй като той имаше цялостен надзор върху мача и се справяше съвършено доникъде на втория сет. Тогава обаче Джокович направи най-голямото завръщане, което съм виждал от него в миналото. 

Изобщо не допусках, че Новак ще успее да реализира поврат, откакто изоставаше със сет и пробив във втория, като в същото време изпитваше изключителни компликации с горещината на корта. Какъв първенец, какъв мач единствено! Как съумя да обърне този мач и да го завоюва? ", изрече възхищението си някогашният английски тенисист.

Best comeback ever from Novak. Didn’t see him turn this around after a set and a break down in 2nd set,suffering from heat stroke. What a champion, what a performance. How did he turn it around?
— Greg Rusedski (@GregRusedski1)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР