Новак Джокович е прекарал COVID-19 преди месец и това е

...
Новак Джокович е прекарал COVID-19 преди месец и това е
Коментари Харесай

Джокович е съобщил, че се е заразил с COVID-19 през декември

Новак Джокович е прекарал COVID-19 преди месец и това е било едно от изключенията да получи позволение за присъединяване на Australian Open. Това са съобщили юристите на носителя на 20 трофеи от Големия шлем пред съда в Австралия по обжалването за.

По информация на " Ройтерс " екипът на сърбина е дал документи, че международният №1 е дал позитивен тест на 16 декември 2021 година В същия ден Джокович участва на гала на Сръбската пощенска работа, която сътвори пощенски марки с неговия лик.

Преди това Джокович беше на баскетболен мач на " Цървена звезда ".

Според документите 14 дни след позитивния тест Джокович към този момент не е имал висока температура или респираторни синдроми.

Едно от медицинските изключения, постановени от здравната комисия на шампионата, гласи, че неимунизирани играчи могат да вземат участие в конкуренцията, стига да са преболедували Covid-19 след 1 август 2021 година

Джокович изчаква решението на съда в Австралия, което ще бъде оповестено в понеделник (10 януари). Дотогава международният №1 остава в хотел за карантинирани в Мелбърн. Australian Open стартира на 17 януари.

Казусът с Джокович и въпросите след него четете.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР