Нова версия за атентата срещу главния прокурор Иван Гешев представи

...
Нова версия за атентата срещу главния прокурор Иван Гешев представи
Коментари Харесай

Нова версия! Дрон следи Гешев

Нова версия за атентата против основния прокурор Иван Гешев показа специалистът по национална сигурност Славчо Велков. Той счита, че колата на Гешев най-вероятно е била следена с дрон.

Разследването на гърмежа пред кортежа на основния прокурор продължава. Велков разяснява, че местоположението на автомобила сега на взривяване не е било изчислено с акуратност.
-->
Според Велков този, който е направил гърмежа, не е знаел дали автомобилът е брониран, или не.

" За да се извърши такова взривяване, са нужни умения, само че най-много задоволително информация за маршрута и за местоположението на вип целта – къде се намира, по кое време потегля ", означи той.

По думите на Велков е имало задоволително информация къде се е намирал сега на случая Гешев. По негово мнение гърмежът не е бил с дребна мощ и не би трябвало да се водим по отзиви и изявления на хора, които не са експерти в тази област.

" Много са още въпросителните. Има хора, които работят по случая, аз се надявам, че те ще стигнат до истината ", разяснява още той пред Bulgaria ON AIR.

Експертът съобщи, че се надява с този случаи да се отворят очите на политиците, а промяната в прокуратурата да бъде налице.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР