Нова удари сайта на Труд. Електронната страница на медията е

...
Нова удари сайта на Труд. Електронната страница на медията е
Коментари Харесай

Нова хакерска атака удари сайта на Труд! Петьо Блъсков пред ПИК: Това е доказателство, че не става дума за наеми и пари, а за политическа репресия и убиване на една медия

Нова удари уеб страницата на " Труд ". Електронната страница на медията е изумена от сутринта, като офанзивите са непрестанни и към момента не може да се възвърне достъпа до нея, научи ПИК.

Пред медията ни основният редактор на " Труд " разгласи, че офанзивите са непрестанни още от понеделник, когато в редакцията не медията нахлуха служители на реда и чиновници на Министерството на културата и регионалната администрация на София.

" Този факт е 150% доказателство, че не става дума за никакви наеми и пари, а за политическа принуда и ликвидиране на една медия с всички типове средства - електронни, административни, милиционерски ", разгласи пред ПИК Блъсков.
По думите му непрестанното мачкане на уеб страницата на процедура демонстрира каква е била и главната цел за нахлуването в офисите на " Труд " - да бъде убита медията.
свързани новини28637преди 1 часа52884преди 17 часа
Припомняме, че в понеделник екипи на Министерство на културата, регионалната администрация на София и полицията нахлуха в редакцията на " Труд ", като запечатаха офисите на медията. Акцията се разигра под претекст, че изданието дължи пари за режийни разноски, макар че основният редактор на медията Петьо Блъсков разгласи, че те не са получавали фактури за въпросните разноски.

След невижданата акция против медията започнаха и поредност хакерски офанзиви против електронната им страница, които не престават и до този миг. Пред ПИК притежателят на " Труд " Петьо Блъсков разкри, че са изпратили писма до всички краткотрайни и непрекъснати посланици у нас, с цел да сигнализират за грубото тъпчене на свободата на словото и опитите да се смачка една самостоятелна медия.
свързани новини41526на 07.12.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР