Нова тв Първо искам да се извиня на хората, които съм

...
Нова тв
Първо искам да се извиня на хората, които съм
Коментари Харесай

Скандалният бизнесмен Ивайло Пенчев: Средната заплата в моята фирма е 1900 лева

Нова тв Първо желая да се извиня на хората, които съм засегнал. Толкова хейт събрах по-късно изявление, че не знам по какъв начин да го опиша. Просто въпросът ми беше да кажа какво мисля за хората, които взимат 700-800 лв. заплата в България. Това съобщи в ефира на Нова телевизия предприемачът Ивайло Пенчев, който разгласи, че такива хора в страната ни няма, а хората персонално са виновни за възнаграждението си. 
След скандалното изявление на бизнесмена консуматори откриха публикация за неговата компания, в която той предлага тъкмо такава заплата, макар, че в изявлението си от през вчерашния ден твърди, че не знае да има такива хора в страната. Част от обидите ги заслужавам. Получих цялата палитра от обиди, които можете да си визиите. Все отново е реалност, че нямам близки хора, които да взимат такива заплати. 
"Средната заплата в моята компания е 1900 лв. ", сподели той. "Предлагам заплата от 800 лв., тъй като това е пазарното равнище за чистачка да вземем за пример. В случая бе публикация за общ служащ ", сподели той. 
Синдикалистка в студиото го атакува, че в действителност в уеб страниците за търсене на работа, могат да бъдат видени и оповестени от него състезания за IT експерт със заплата 1000 лв.. Той обаче съобщи, че не знае нищо такова за сходна публикация и ще я разяснява, когато я види.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР