Нова тв МВР има добро взаимодействие с НСО и добре охранява

...
Нова тв
МВР има добро взаимодействие с НСО и добре охранява
Коментари Харесай

Младен Маринов: Добре охраняваме сградите на българските институции

Нова тв МВР има положително взаимоотношение с НСО и добре охранява постройките на българските институции. Това, съгласно вътрешния министър Младен Маринов, демонстрира казусът с случая от понеделник в постройката на президентството, където беше арестуван мъж, носещ револвер, съобщи Българска телеграфна агенция.

Маринов разяснява пред медиите, че оръжието не е на мъжа, а на неговата брачна половинка. Той удостовери информацията, че арестуваният е осъждан за непредумишлено ликвидиране.

Министърът добави, че към момента се обясняват претекстовете на арестувания, само че съгласно данните все още той е търсел внимание по персонален проблем.

На въпрос дали е открита информация, че мъжът е желал да нарани някого, министър Маринов отговори, че арестуваният не е показвал оръжието си и не е заплашвал никого, само че най-вероятно е имал такива планове.

По тематиката за изискванията в арестите и пандизите вътрешният министър сподели, че арестите в системата на Министерство на вътрешните работи са значително на положително равнище. По думите му се прави всичко допустимо те да дават отговор на европейските условия и се не престават дейностите по места, с цел да дават отговор на съответните стандарти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР