Нова ТВ >В предаването Панорама по БНТ той посочи като вероятна

...
Нова ТВ
>В предаването Панорама по БНТ той посочи като вероятна
Коментари Харесай

Цветанов допуска, че Русия може да е намесена в атаката срещу него

Нова ТВ >
В предаването " Панорама " по Българска национална телевизия той уточни като евентуална причина за сходна атака политическите си позиции по разнообразни тематики, влизащи в несъгласие с ползите на съветската страна.

Цветанов подсети, поддръжката си за превъоръжаването на българските Военновъздушни сили с изтребители F-16, както и позицията си по случая с отравянето на някогашния агент Сергей Скрипал в Солсбъри.

Припомняме, поради проблема с така наречен " жилища на властта " Цветан Цветанов подаде оставка като народен представител, като ръководител на парламентарната група на ГЕРБ и на комисията по вътрешна сигурност.

В " Панорама " той разяснява, че решението му е било персонално и не усеща скрупули, тъй като в сделката, с която е купил жилището си от " Артекс ", няма нищо нелегално.

По думите му, интригата към проблема се дължи на офанзива на съперниците на ГЕРБ преди евроизборите.

Той акцентира, че никога не е облагодетелствал строителната фирма докато е бил народен представител в Народното събрание.

" Не се усещам осъден, тъй като няма кой да ме накаже, че направих това, което съм надълбоко уверен, че би трябвало да сторя ", съобщи Цветанов.

Той е разискал решението със фамилията си и с премиера Борисов.

" Това беше разумното решение, което можеше да взема, тъй като с рационални решения се градят мостове. С прочувствените решения можеш да направиш единствено езера. " - уточни Цветанов.

" Но когато има сходно компроматно държание и преекспониране на една тематика, несъмнено, че два месеца преди изборите няма по какъв начин да обясниш, че два месеца опозицията ще се занимава единствено с това. " - добави политикът.

Той посочи, че в ГЕРБ се поема отговорност и даде за образец оставката на Димитър Главчев като ръководител на Народно събрание, както и оставките на министрите Нанков, Радев и Московски след злополуката в Своге.

Цветанов изясни, че има два жилището с два гаража в квартал " Изток ", като е направил подмяна с въпросния апартамент с гараж, а разликата в квадратурата е била доплатена със 100 000 лева В препродажбата на разменените жилища Цветанов не вижда нарушавания, защото всичко е в сходство със закона. Той изясни, че след първите предплатени заплащания към " Артекс ", Симеон Велков е споделил пред него, че си търси жилище, след което е закупил един от предходните му жилища.

Сигналът за постройката " Златен век " е бил изпратен до голям брой институции и получатели, съобщи Цветанов.

Той увери също, че Турция изрично не се е намесвала при приемането или съставянето на поправките в Закона за вероизповеданията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР