Нова ТВ са на път да преескпонират един добър образ

...
Нова ТВ са на път да преескпонират един добър образ
Коментари Харесай

Този актьор задмина Рачков - ще извира навсякъде от телевизора

Нова ТВ са на път да преескпонират един добър облик

Ненчо Балабанов окупира Нова тв, също като сътрудника си Димитър Рачков, написа kliuki.ws. Доскоро Ненчо виждахме единствено в някои продукции на малкия екран, само че в този момент той трайно се намърда там. Тази есен Балабанов „ ще изскача ” отвред. Като начало бъдещият баща ще виждаме всеки ден от 18 часа, тъй като той ще е новият водещ на „ Сделка или не ”.

Предаването стартира на 4-ти септември. Ненчо ще оказва помощ на участниците да стигнат до мечтаната сума от 100 000 лв. като надлъжат банкера. И това не е всичко. Освен като водещ, Балабанов ще покаже и актьорските си качества. И тази година той ще е част от сериала „ All Inclusive ”.

Петият сезон на сериала стартира на 30-ти септември. Току-виж следващата година артистът се появил по Нова тв и със свое лично шоу (като Димитър Рачков). По всичко проличава, че кариерата на Ненчо се развива много сполучливо, а и освен тя. Личният живот на артиста също.

След като подписа брак през 2022 година, Балабанов е в трепетно очакване на втори правоприемник. През юли той показа, че с неговата брачна половинка Катрин Русева ще стават родители. Ненчо разкри, че бебето ще се появи на бял свят в края на октомври или началото на ноември. Припомняме, че Балабанов към този момент има наследник Богомил от предходна връзка.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР