Нова телевизия разпространи ексклузивни кадри от мястото на жестоката катастрофа

...
Нова телевизия разпространи ексклузивни кадри от мястото на жестоката катастрофа
Коментари Харесай

Нови КАДРИ разкриват ужаса от първите минути след жестоката катастрофа в Бургас

Нова телевизия популяризира извънредни фрагменти от мястото на жестоката злополука в Бургас, лишила живота на двама служители на реда.

На видеата и фотосите се вижда по какъв начин екипи на полицията и пожарната вадят телата на жертвите от патрулната кола, както и групата мигранти, пътувала в рейса.

Както стана ясно двама служители на реда починаха, откакто рейс с незаконни мигранти се вряза в патрулна кола на оживено кръстовище в Бургас тази заран. Преследването стартира на разсъмване от Малко Търново и продължава близо 50 километра в посока Бургас. Два екипа на " Гранична полиция " вършат опит да спрат рейса, само че с висока скорост той навлиза в града.

Шофьорът не понижава даже когато навлиза в кръговото кръстовище при бул. " Струга ", през който минава целия трафик за Южното Черноморие. В този миг пред него стопира патрулният автомобил, в който са охранителните служители на реда Йордан Илиев и Атанас Градев. Целта им е да накарат водача да спре. Това не става и рейсът безусловно опустошава патрулката. Полицаите умират на място.

Групата от 47 незаконни мигранти се е качила в рейса в землището на село Стоилово. След към 25 км, в региона на село Крушевец екип на Гранична полиция пробва да спре транспортното средство за инспекция, само че водачът продължава и стартира гонене. Вторият опит от Гранична полиция е изработен край бургаския кв. " Крайморие ", само че също без триумф. Така рейсът, цялостен с мигранти, стига до Бургас.

Полицаите вършат опит за засада, само че рейсът още веднъж не стопира и с гневна скорост се врязва в чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

От удара двамата служители на реда умират на място. Единият от каналджиите е хванат на местопроизшествието, само че другият избяга. По-късно бе хванат в Първомай.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР