Нова тарифна политика за градския транспорт в София. От догодина

...
Нова тарифна политика за градския транспорт в София. От догодина
Коментари Харесай

Отпадат месечните карти за градския транспорт - остават годинишните

Нова тарифна политика за градския превоз в София. От следващата година отпада месечната карта за една линия, вкарват се обаче билети за време. И още една смяна. Билетчето, купено от водача, към този момент ще коства два лв..

Теодора постоянно купува ваучър за 10 пътувания за 12 лв.. С измененията в наредбата това към този момент няма да е допустимо.

Отпада месечната карта за една линия. Според вносителите на наредбата - с цел да се подтиква използването на градски превоз.

" Картата за една линия в действителност подтиква използването единствено по една линия. В градския превоз са заети над 8000 души, които обезпечават нашето напредване в града, имаме растеж на газа и електрическата енергия или другояче казано разноски в които самите ползватели на услугата би трябвало да вземат участие ", съобщи Зафир Зарков, заместник-председател на Комисията по превоз и пътна сигурност от ГЕРБ.

" С повишението на цените на някои от транспортните документи ние по никой метод не подтикваме хората да се возят в градския превоз ", добави Иван Таков, общински консултант от Българска социалистическа партия.

Цената на годишната карта за всички линии се резервира, може да се заплаща разсрочено и към този момент включва нощния превоз и гратис паркиране в буферните паркинги.

Въвеждат се билети 30 плюс и 60 плюс. В рамките на надлежно 30 или 60 минути те разрешават прехвърляне в безграничен брой транспортни средства без ограничение на времето в последното транспортно средство.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР