Нова стационарна камера ще бъде монтирана на столичното Околовръстното шосе

...
Нова стационарна камера ще бъде монтирана на столичното Околовръстното шосе
Коментари Харесай

КАТ монтира нова камера на Околовръстното в София

Нова стационарна камера ще бъде инсталирана на столичното Околовръстното шосе след Казичане. Причината е, че от откриването на сектора пътните служители на реда са засекли доста нарушавания. Само за 5 часа през днешния ден са снимани 100 нарушавания на скоростта.

Точно в 11.00 часа стартира монтажа на новата камера.

Инспектор Николай Крушарски - Политическа партия Столична дирекция на вътрешните работи: На територията на София имаме 3 стационарни камери и 9 мобилни. Към момента тук виждате, че инсталираме още една 4 стационарна камера навръх този сектор, с цел да бъде контролът 24 часа 7 дни в седмицата.
Пътните служители на реда са анализирали, че новата настилка и правият сектор подготвят водачите да прекаляват със скоростта. В момента тя се засича с мобилните камери на патрулните коли.

Инспектор Николай Крушарски - Политическа партия Столична дирекция на вътрешните работи: Мобилната ни камера, тя в действителност не е единствено една, а са няколко в разнообразни часове по този сектор управляват от вчерашния ден, като за през вчерашния ден сме снимали 102 клипа за превишена скорост.
Нарушителите са снимани единствено за 5 часа.Средното превишаване е с 30 км в час при позволена скорост от 90 километра в час. Така се стига до решението за монтажа на стационарна камера. От четвъртък новата стационарна камера ще снима всеки, който кара с превишена скорост в този сектор.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР