Нова среща между Наско Сираков и Станимир Стоилов може да

...
Нова среща между Наско Сираков и Станимир Стоилов може да
Коментари Харесай

Разкритие: Сираков с нов опит да върне Мъри на „Герена“

Нова среща сред Наско Сираков и Станимир Стоилов може да докара до щастлива развръзка за почитателите на Левски, написа “Мач Телеграф ”.

Твърди се, че притежателят на “сините ” е поканил Мъри да се видят в утрешния 12 юни (понеделник) след баража сред столичани и Арда (Кърджали) за присъединяване в предварителните кръгове на шампионата Лига на конференциите.

Преди броени дни се появи фотография на Сираков и Мъри с дете в клубния магазин. Източникът твърди, че двамата се засекли на посоченото местонахождение инцидентно, като мажоритарният притежател на акциите се възползвал.

Наско Сираков не съумя да накара Мъри да размишления и да скъса оставката си след мача с Локомотив (София) на 8 април (събота), извоюван от “сините ” вкъщи на “Георги Аспарухов ” с минималното 1:0.

Сега Сираков ще опитва да направи заключителен, обезверен взлом в опита си да върне опитния експерт в Левски.

В противоположен случай 26-кратните първенци би трябвало да заложат на чужденец, като и там не е ясно какво тъкмо се случва откакто към момента в публичното пространство не е обяснен въпросът със сърбина Саво Милошевич, който трябваше да пристигна на “Герена ”, с цел да следи среща на “сините ”, само че това не се случи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР