Нова протестна акция организират младежките организации на “Да, България“ и

...
Нова протестна акция организират младежките организации на “Да, България“ и
Коментари Харесай

Нова акция: Стягат протест пред вила Секвоя

Нова протестна акция провеждат младежките организации на “Да, България “ и ДСБ - този път пред вила “Секвоя “ - държавната вила на премиера Бойко Борисов. Тя стана по-известна след последните изтекли фотоси и видеозаписи, които към момента прокуратурата не е проверила.
Акцията е планувана за довечера.
“Ние сме доста ядосани, тъй като способените органи, изключително в лицето на прокуратурата, отхвърлят по всевъзможен метод да проверяват истинността на тези записи. Те даже преди няколко дни излязоха със известие, че ще проверяват дали това са СРС-та., а не дали нещата, които се приказват вътре са същински или не. Ние се надяваме да успеем да забележим дали в тази вила могат да се записват такива записи “, сподели Панайот Заров от Младежката организация на ДСБ пред БНР и добави:
“Другият аспект на нещата, които ще проверим, е дали изказванията на господин премиера са истина, че всеки може да влиза в тази вила, да аранжира, да подрежда и да снима. Така че ние ще сме се подготвили с атрибут и от тази позиция се надяваме акцията да не успее в тази си част. Защото тук става въпрос за национална сигурност и за сигурността на всеки един министър-председател “.
“Самият факт, че има такива записи, има такива подозрения за големи нередности и потребление на институции като бухалки, за каквито се приказва в записа, се надяваме да възбудим още един път публичното неодобрение, с цел да може този път в действителност най-малко някоя институция да каже – хайде да проверим, с цел да може да почистим тези неща “, сподели Заров.
“Не можем да сме сигурни, че записите са истина или не, някой би трябвало да ревизира “, разяснява още той.
Христо Иванов: Бойковият подарък за Пеевски или по какъв начин ББР стана банката на Движение за права и свободи (ВИДЕО)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР