БСП застава зад кмета на Дупница Първан Дангов, съобщиха от

...
БСП застава зад кмета на Дупница Първан Дангов, съобщиха от
Коментари Харесай

БСП: Заставаме зад кмета на Дупница, срещу него се води политическа война

БСП застава зад кмета на Дупница Първан Дангов, оповестиха от пресцентъра на партията.

Припомняме, че Дангов е с повдигнато обвиняване за закана с закононарушение срещу личността.

" Срещу кмета на Дупница Първан Дангов се води политическа война, откакто той спря редица корупционни практики след 3 мандата ръководство на ГЕРБ. Целта е нови избори и нов кмет, който да замита следи и да пази статуквото ", пишат от Българска социалистическа партия.

Според обвиняването на 15 март тази година той се заканил по телефона на краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Дупница Йордан Зарев във връзка осъществяване на службата му. Освен това той отправил " закана с закононарушение и срещу личността на негови ближни ", прибавят от прокуратурата.

" Щом искаш война, ще има война. Ще те съсипя – теб и твоите близки ", декларирал дупнишкият кмет на полицейския шеф.

" Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия прави оценка тези дейности като предизборна провокация. Прокуратурата се употребява като бухалка против кмет, борещ се с корупцията, която същата прокуратура не е забелязвала с течение на години. Заставаме зад кмета и няма да допуснем да бъде сменен вотът на хората за едно почтено ръководство и битка против наслагваните с години порочни практики в община Дупница ", допълват от партията.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР