Нова порция забавни ситуации, смях и положителна енергия предстои с

...
Нова порция забавни ситуации, смях и положителна енергия предстои с
Коментари Харесай

Шокираща тайна преобръща живота на семействата в „All Inclusive“

Нова порция занимателни обстановки, смях и позитивна сила следва с петия епизод на „ All Inclusive “ този петък (20 март) от 21:00 ч. в ефира на NOVA. Въпреки изключителната обстановка в страната, феновете ще се пренесат на родното Черноморие с лятното въодушевление на фамилиите Сиромашки и Чобанови . Ваканцията на двойките ще бъде безусловно преобърната от идването на красива дама в комплекса. Памела (Теди Цветкова) минава всевъзможни граници и въвлича Христо (Ненчо Балабанов) в доста рискови игрички. Той се пробва да овладее ситуацията, само че го връхлита цяла стихия от извънредно занимателни премеждия. Ще успее ли Христо да се оправи с напечената обстановка, преди Марияна (Елена Атанасова) да е научила за казуса или животът му ще се провали с гръм и тропот поради предходни провинения?
 All Inclusive NOVA

Гръмотевиците при Чобанови неизбежно подпалват и фамилния живот на Сиромашки . Пламен (Любен Кънев) е засегнат от създалото се напрежение, само че като най-хубав другар на Христо, се пробва да помогне. Благородството му обаче се обръща против самия него и заплашва личния му брак с Елена (София Маринкова). Положението става все по-комично и объркано, а Пламен търси назад поддръжката на Христо. Въпрос на часове и минути е бомбата да гръмне.

 All Inclusive NOVA
В общия трагикомичен въртоп несъзнателно се включва и тъщата Евдокия (Нели Монеджикова). Властната дама е очарована от новия си другар Герхард (Димитър Баненкин) и желае да му покаже доверието си, като го запознае със своето семейство. В кулминационната точка на изискана вечеря за годишнината на Чобанови, идва локалният риболовец бай Чефо (Любомир Бъчваров) и най-неочаквано разкрива голяма загадка, която прекатурва взаимоотношенията сред гостите на празника.
 All Inclusive NOVA
Кутията на Пандора е отворена и всеки един от приятелите следва да направи шокиращи разкрития за своите най-близки хора. Дали компанията ще оцелее след толкоз огромен поврат – следва да забележим в един от най-забавните епизоди на „ All Inclusive “, този петък от 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „ All Inclusive “ на и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР