Нова марка коли стъпва на българския пазар и ще бъде

...
Нова марка коли стъпва на българския пазар и ще бъде
Коментари Харесай

Показват световноизвестни марки автомобили на Есенния панаир в Пловдив

Нова марка коли стъпва на българския пазар и ще бъде показана на  " Ауто сити Пловдив 2018 “, част от Международния механически панаир, който ще се организира от 24 до 29 септември. Дилъри на коли и рейсове на международни производители ще вземат участие в ревюто. То има атрактивна визия, пресъздаваща градската среда с улици, маркировка и пътни знаци. 30 модела ще бъдат разполагаем на искащите да ги пробват в тест драйв зоната.

Посетителите ще могат видят за първи модели на " Махиндра “, автомобилния колос на Индия. Дебют в България ще създадат компактният SUV KUV 100 и седемместният XUV 500, които оферират на налична цена разкош, улеснения и качество, присъщи за леки коли от по-висок клас, оповестиха от компанията дистрибутор.  Практичният и стилен  KUV 100 се отличава с забавен дизайн и пестелив мотор, той е доста маневрен в града. XUV 500 съчетава извънреден разкош и удобна возия, реализирана с усъвършенстваните окачване и шумоизолация.

Компанията дилър на " Пежо “ също приготвя изненада за " Ауто сити Пловдив “. Няколко месеца след международната премиера на автосалона в Женева у нас ще бъде показан за първи път новият  Peugeot Rifter. Той има жанр, издръжливост и грациозност, а интериорът е неповторим, разказват вносителите. Моделът е подходящ  за каране в най-трудни терени и условия, защото са добавени функционалности за надзор на сцеплението и за помощ при надолнище.

Посетителите ще видят и хечбека Hyundai i20 GB Classic. В него са внедрени технологии за сигурност от последно потомство, предпазващи от овакантяване на пътя, спад на налягането в гумите, ненадейно тръгване обратно при надолнище, поднасяне на хлъзгаво трасе или загуба на надзор.

С три  модела взе участие компанията " Българска автомобилна промишленост “. Haval H2 е градски SUV с високотехнологично съоръжение и извънредно интуитивни принадлежности за улеснение на шофирането. Атрактивният стилен модел е първият автомобил на китайската марка, който предлага богата опция за персонализация, съчетана с високо равнище на сигурност.

Предстои  премиерата на  Haval H6, когато ще бъде публично оповестена и неговата цена, оповестиха вносителите. Всъдеходът разполага с три режима на шофиране – общоприет, пестелив и състезателен, с голям брой други функционалности в помощ на лидера. В модела се съчетават едни от най-модерните технологии за ръководство, комфорт и сигурност. Компанията предлага  и Great Wall Steed 6,  наследник на  Steed 5 – най-продаваният пикап в България за 4 години. Новият вид е по-голям, по-луксозен и поема най-тежката работа.

Това са част от атрактивните експонати на  " Ауто сити Пловдив 2018 “, където посетителите ще се потопят в света на високите скорости. Един от гостите на  ревюто и Международния механически панаир ще има опция да завоюва премията, обезпечена от уредниците – лека кола по желание всред седемте  предложения  в анкетната карта, която всеки ще получи с с входния билет. Те са: Seat Ibiza, Honda Jazz, " Ситроен “, Mahindra KUV 100, " Лада “, " Шкода “ и  Hyundai i20.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР