Нова любов има режисьорът Зоран Петровски. Кинаджията се е залюбил

...
Нова любов има режисьорът Зоран Петровски. Кинаджията се е залюбил
Коментари Харесай

Известен наш режисьор с нова любов

Нова обич има режисьорът Зоран Петровски. Кинаджията се е залюбил с брюнетка на име Катя.

Самият режисьор срещна почитателите си с изгората си. Зоран качи фотография, на която буйно е прегърнал новата си обичана жена, само че без да разкрива повече за нея.

Връзката им е прясна - на няколко месеца, но все пак нещата са доста съществени, издават наши източници.

" Като Николета и Ники сте. Просто страхотни ", написа под първия фотос на двойката в обществената мрежа другар на македонския режисьор.

Зоран и Катя, която е доста по-млада от него, сега почиват на къмпинг по родното Черноморие. Именно край морето режисьорът, който преди повече от година завоюва " Сървайвър ", среща новата жена в живота си с наследника си - Сива, разкри " България Днес ".

Малчуганът е плод на любовта му със Силвия Петкова. Актрисата и Петровски бяха дружно дълги години. Именно поради нея Зоран влезе в " Сървайвър ", тъй като бяха пред разлъка. След прибирането му в България обаче нещата не потръгват и артистичната двойка скъса връзките си.

Няколко месеца по-късно Зоран се появи на разположение с друга актриса - Анна Кошко, на премиера на нов филм. Режисьорът и изгряващата звезда от " Войната на буквите " изглеждаха бясно влюбени. В един миг даже двамата не удържаха на напора на възприятията си и се награбиха пред очите на всички.

Но очевидно връзката им не продължава дълго, откакто Зоран към този момент е в обятията на Катя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР