Нова игра за Nintendo Switch, разпространена в Япония, изисква да

...
Нова игра за Nintendo Switch, разпространена в Япония, изисква да
Коментари Харесай

За да играете тази игра са ви нужни Nintendo Switch и… ролка тоалетна хартия

Нова игра за Nintendo Switch, публикувана в Япония, изисква да имате на разположение ролка тоалетна хартия, с цел да я играете. Звучи неуместно, само че в No Paper!, създадена от Такухиро Миязава, играчът разчита на Joy-Con, подложен в рулото, с цел да управлява дейностите в играта. Голямо парче картон или друга плоска повърхнина, комфортна за улавяне, също е належащо, с цел да има на какво да се търкаля ролката.

В сюжета на играта е заложен един от най-досадните моменти от всекидневието – неналичието на хартия в тоалетната. Задачата на играча е да помогне на човек, който се намира в тъкмо такава обстановка, като му донесе нова ролка. Естествено, това изисква сполучливото превозване на тоалетната хартия през редица трудности, отбягване на клопки и събиране на ключове. Всичко това се реализира посредством търкаляне на същинска ролка напред-назад.

Разработчикът на No Paper! просто се е възползвал от датчиците за придвижване в контролера Joy-Con, които да наблюдават придвижванията. Изискването за потребление на ролка тоалетна хартия може да се окаже много практично и на ниска цена решение, защото се продават на налични цени в съвсем всеки магазин, а също така звучи задоволително неуместно, с цел да направи мощна и безвъзмездна реклама на игра, струваща единствено $4,50 в Nintendo eShop.

Засега No Paper! се предлага единствено в Япония, само че можем да предположим, че ще пожъне триумф и в Съединени американски щати и Европа, където хората може би към момента разполагат с задоволително ресурси от тоалетна хартия, насъбрани по време на пандемията.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР