Нова година за някои е просто нов календар, а за

...
Нова година за някои е просто нов календар, а за
Коментари Харесай

Минимализъм, устойчивост и грижа за себе си - целите на влогърката Антоанет Попова за 2021 г.

Нова година за някои е просто нов календар, а за други - пресен старт за дългоотлагани цели. Затова мнозина от нас си слагат и нови цели за един по-добър живот. Затова доста от нас си дават обещание да отслабнат, да пестят повече, да упражняват, да бъдат една по-добра версия на себе си.

Виж още: Коя ще е новата Саманта в " Сексът и градът "? Ще има ли транссексуална в компанията на Кари Брадшоу?

Сред тях е и влогърката Антоанет Попова-Янг, която неотдавна разгласи измененията в своя YouTube канал, които са директно отражение на измененията във философията ѝ и скъпото за нея в живота. Въпреки че беше известна по-скоро като бюти влогър, Антоанет съобщи, че видеата ѝ с грим и козметика ще намаленеят доста. На тяхно място ще дойдат повече тематики за дизайн, хюман дизайн, резистентен живот, хранене, тренировки. 

Виж още: Как се трансформираха огромните звезди от паметния сериал " Под прикритие "

Що се отнася до партньорствата с марки, влогърката разгласи, че стопира работата си с известен бранд за бърза мода, защото самата тя стопира да купува такива артикули. Антоанет Попова се е запалила и по минимализма, а що се отнася до sustainable метода на живот, към този момент е направила и някои поръчки на такива артикули. 

Една от задачите на влогърката за тази година, е да смъкна някой различен кг, като за задачата се е съветвала с Ани от Healthylicious, която я е уверила, че известните кето диети не са добър вид в нескончаем проект, защото неналичието на въглехидрати е нездравословна. И ето по какъв начин наподобява една закуска на Антоанет:

Виж още: Джералдин от " Игри на волята " с благ спомен и до какво значимо умозаключение доближи

От видеата и изявленията ѝ оставаме с усещане, че в менюто си е присъединила всички макронутриенти, тъй че сме уверени, че скоро ще види първи резултати.

Изображение: https://www.instagram.com/antoanet.popova.yang/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР