Нова функция с набор от данни от Google показва характеристиките

...
Нова функция с набор от данни от Google показва характеристиките
Коментари Харесай

Google показва характеристиките на повърхността на Земята в почти реално време

Нова функционалност с набор от данни от Гугъл демонстрира характерностите на повърхността на Земята в съвсем действително време. Инструментът, наименуван Dynamic World, употребява сателитни изображения, с цел да създаде карта с висока разграничителна дарба на земното покритие, която демонстрира характерности като дървета, здания или вода.

Изготвянето на картите на земното покритие нормално лишава доста време и има огромни пропуски сред времето на снимане на изображенията и публикуването на данните. Те също по този начин постоянно нямат подробна разбивка на това, което има на земята в избран регион – градът би бил систематизиран като „ застроен “ (означение за изменени от индивида пейзажи), даже в случай че има огромни сектори с паркове.

Dynamic World класифицира вида земно покритие и демонстрира какъв брой евентуално е секторите да са покрити с вода, растителност, застроени площи, дървета, култури, гола земя, трева, шубраци и сняг/лед.

Моделът Dynamic World създава над 5000 изображения дневно и данните за земното покритие се актуализират непрестанно. Това разрешава на откривателите и политиците бързо да видят въздействието на неща като пожари или урагани и да оказват помощ по-добре да реагират на измененията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР