Нова блокчейн инициатива, наречена Worldcoin, чийто съосновател е Сам Алтман

...
Нова блокчейн инициатива, наречена Worldcoin, чийто съосновател е Сам Алтман
Коментари Харесай

Цената на нов алткойн скочи с 30% след листинг на топ крипто борсите

Нова блокчейн самодейност, наречена Worldcoin, чийто съосновател е Сам Алтман от OpenAI, претърпя внезапен скок на цената си след неотдавнашното си листване на огромните тържища за криптовалути.

Worldcoin (WLD) се отличава посредством неповторима система за цифрова еднаквост, която употребява сканиране на ириса на очите и физически хардуерни устройства, наречени “ ” или “сфери ”, за основаване на самостоятелни цифрови идентичности за потребителите.

В рамките на вчерашния ден Worldcoin означи впечатляващо нарастване на цената си с 34%. Този скок може да се отдаде на неотдавнашното прибавяне на токена към водещи тържища като Binance, Bybit, OKX и Huobi, което безспорно разшири неговата досегаемост и размер на търговия.

Worldcoin е основан преди три години от Сам Алтман и Алекс Блания. В основата си планът предлага “ ” World IDs и цифров токен, наименуван WLD. Тези Световни идентификатори се дават на потребителите въз основа на тяхната биометрична инспекция чрезсфери.

Целта е да се дават средства, с които хората да утвърждават своето същинско и неповторимо онлайн наличие, като в същото време резервират цялостна цялост на персоналния живот.

За да отговори на възходящото световно търсене на решения за цифрова еднаквост, планът възнамерява да разположи 1,500 сфери в 35 града по света през летния и есенния сезон. Заинтересованите консуматори могат да получат достъп до приложението World App, първия портфейл, съчетаем с протокола, с цел да резервират своя дял и да насрочат сесия за биометрична инспекция в най-близкото място, разполагащо със сфера, или посредством платформата worldcoin.org.

Към момента на писане на публикацията цената за търговия на Worldcoin е към $2.12, което демонстрира 27.5% растеж на цената през последните 24 часа, по данни на CoinMarketCap.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР