Нов засукан мачо топли Гери-Никол в студените декемврийски нощи, узна

...
Нов засукан мачо топли Гери-Никол в студените декемврийски нощи, узна
Коментари Харесай

Гери-Никол заби гаджето на звезда от София ден и нощ

Нов засукан мачо топли Гери-Никол в студените декемврийски нощи, разбра HotArena .

Поп певицата от скоро има връзка с кикбоксьора Даниел Илиев. Отношенията им запичнали преди няколко месеца, само че съгласно осведомени, и двамата към този момент имали съществени планове. Наскоро певицата даже се появи с новото си гадже. Двамата с Даниел участваха на премиите на известна онлайн медия. Умишлено обаче отидоха потоделно на събитието и не застанаха един до различен пред фотографите. 

Даниел, който за пръв път се появява на светско събитие, седеше на масата на Гери-Никол, тъкмо до нея. През цялата вечер двамата се стараеха да не бият на очи, само че проявяваха известна фамилиарност. Певицата нежно галеше обичания си по тила и го гледаше влюбено. 

Любопитното е, че преди Гери-Никол, спортистът имаше връзка с провалилата се като актриса Александрина Янкова, нашумяла като Поли от " София денонощно " . Блондинката беше част от продукцията от самото й начало и имаше най-вече почитатели точно поради атрактивната си визия. Продуцентите пък съзнателно я обличаха в по-оскъдни облекла, с цел да може да поддържа интереса на мъжката публика.

Това пбаче по никакъв начин не се понрави на кикбоксьора Даниел. Нараненото му мъжко его и ревността го накараха да вдигне вманиачен скандал на екипа на предаването, след което приятелката му наложително излезе от сериала. 

" Държах да знам какво следва и в какъв брой горещи подиуми ще взе участие, с цел да се приготвя, пък и да ги обсъдим двамата. Когато питахме, увериха ни, че интимни подиуми няма да има, а стана тъкмо противоположното. Затова и не я гледах доста, тъй като я ревнувах и се карахме ", описа тогава Даниел.

Болезнената му ревнивост слага на кантар и в този момент връзките му с Гери-Никол. Варненката обича провокациите, снима се с разголени дрешки в клиповете си и има много фриволно държание, изключително когато е на сцената или пред камерата. Преди това тя имаше връзка със собствен сътрудник - рапърът Капо Верде от хип хоп групировката БНР - Бандата на ръба. 

Тя дотолкоз беше хлътнала по него, че даже стана футболен ентусиаст, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР