Нов удар по самочувствието на спряганата като опасно близка до

...
Нов удар по самочувствието на спряганата като опасно близка до
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Бойко заведе Ванина Колева пред олтара

Нов удар по самочувствието на спряганата като рисково близка до Бойко Борисов синоптичка Натали Трифонова. Лидерът на ГЕРБ заведе пред олтара Ванина Колева около сватбата на своя доближен водач на младите гербопитеци Георг Георгиев в Троянския манастир, рапортува осведомител на Narod.bg от върха на хунтата.

Ванина придружила Бойко на сватбата като негова дама – дамата през цялата гала стоеше компактно зад тила на водача, с цел да му оказва помощ, в случай че има потребност.

Ванина обгрижваше Бойко като същинска брачна половинка. На фотосите хубавицата е компактно зад Борисов в изтънчена синя рокля, разкриваща обилния и бюст и моден марков шал на първокласната английска фешън къща Burberry.

Реклама

Всички присъстващи на сватбата разясниха, че явно Бойко употребява Натали за занимания, до момента в който Ванина е господарката на сърцето му.

Как ли ще реагира топ гърлата Натали, която на всички места споделя, че е близка с Бойко, само че в същото време мечтаният някогашен министър председател се демонстрира с друга дама, освен това много секси, а и по-умна, която движи цифровия пиар на ГЕРБ през осведомителните уеб сайтове?

Как ли Натали търпи сходно оскърбление ли?! Че по какъв начин няма да търпи, в случай че не беше Бойко още щеше да срича единствено прогнозата за времето и нямаше да мята пачки по елитните столични заведения, където преди бе просто една танцьорка, ядовит е източникът на Narod.bg.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР