Нов случай на изгубен телефон, но с ясна локация в

...
Нов случай на изгубен телефон, но с ясна локация в
Коментари Харесай

Майка разкри къде е телефонът на сина й, но не може да го вземе

Нов случай на загубен телефон, само че с ясна локация в Пловдив.

Майка описа, че синът е изгубил устройството в региона на учебно заведение в квартал " Гагарин ". То е било проследено до адрес наоколо, само че действително няма по какъв начин да се откри у кого в действителност е телефона.

" Тази вечер синът ми си загуби телефона в региона на учебно заведение " Никола Вапцаров " в квартал " Гагарин ". Последното местонахождение на телефона е бул. " България " 20. Моля, индивидът който го е намерил да се свържи с мен на персонално известие. Благодаря му авансово. Предлагам заплащане в символ на признателност. ", моли Велина Теодосиева.

" Аз го наблюдавах до адреса, само че в блока по какъв начин да го намеря? Само мога да помоля, който го е намерил, да се свърже с мен и да го върне. ", прибавя дамата.

Тя споделя, че е алармирала в полицията, само че органите на реда били с " вързани ръце ". Униформените не могат да се заемат със случая, защото посредством устройството не е осъществено закононарушение.

Потребители поучават дамата да изиска помощ от мобилния си оператор.

" можете и да го изключите и да се изтрият данните,ако е значимо и няма ПИН, само че не знаете при кого е телефона,защото са доста жилищата.https://myaccount.google.com/find-your-phone За владеене на непознат телефон се води закононарушение, даже и да са го намерили.Операторите могат да го намерят незабавно, по свързването на телефона с дадена клетка.Ако не Ви го върнат, обадете се където би трябвало. ", предлага Кирил Стоянов.

Припомняме, че през вчерашния ден имаше сходен проблем. Телефон бе откраднат в дискотека в Пампорово, само че локализиран на адрес в Пловдив - още веднъж на бул. в " Кършияка ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР