Нов случай на детска агресия разбуни духовете в Перник. Разпространено

...
Нов случай на детска агресия разбуни духовете в Перник. Разпространено
Коментари Харесай

Жестока детска агресия в Перник, кметът се заема лично със случая

Нов случай на детска експанзия разбуни духовете в Перник. Разпространено бе видеото, на което се вижда по какъв начин момиче удря плесници на момче, което плаче, а друго момиче следи побоя и се смее.
 
По неофициална информация момчето е със специфични просветителни потребности. Тарторката на групата е Никол Нонева, известна като побойничката на Перник и е щерка на директорката на VII-мо учебно заведение Анелия Нонева, настояват мненията под клипа, качен във Facebook. 
 
Сред първите, реагирали остро на клипа, бе кметът Станислав Владимиров. Той съобщи, че персонално ще се срещне с битото момче, с цел да му окаже поддръжка. 
 
" Още през днешния ден ще се проведат съответните срещи със засегнатите страни, ще има диалози със съученици на момчето. Този случай няма да остане пренебрегнат в ъгъла. Институциите ще си свършат работата и отговорните ще бъдат осъдени ", съобщи Владимиров пред perniknews.
 
" Нито като татко, нито като кмет, нито жител – по никакъв метод и никога не търпя насилието и постоянно ще стоя против него. Още повече, когато става дума за дете, което е със специфични потребности ", безапелационен е кметът на Перник.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР