Нов скандал в министерството на Тодор Тагарев. Шефът на Информационния

...
Нов скандал в министерството на Тодор Тагарев. Шефът на Информационния
Коментари Харесай

Шефът на информацията на МО забранил показването на църковни ритуали по военната телевизия

Нов скандал в министерството на Тодор Тагарев. Шефът на Информационния център на Министерството на защитата Владимир Миленски е забранил на репортерите от Военния ефирен канал (ВТК) да демонстрират фрагменти с набожен обред на Българската Православна Църква, тъй като това било нездравословно за армията. Според Миленски в нея нямало попове, равини и имами и не било редно на феновете да се демонстрират църковни ритуали, написа " Гласове ".

Владимир Миленски (член на Атлантическия съвет) се води за извънредно доближен до министър Тагарев. Той идва от Брюксел и заема един от най-важните постове в МО. Отявлен ястреб, както проличава и от профила му във Facebook.

Миленски разяснява във Facebook скандалното държание на своя сътрудник Мустафа Емин в " Пирогов ", който изиска дете да бъде извадено от шоковата зала, с цел да влезе неговото, с думите: " На влизане във всяка болница първо питайте кой е кореспондентът на РИА Новости ".

Информационният център на Министерството на защитата реализира медийната политика на ведомството с опциите на военните печатни, аудиовизуални и електронни средства за всеобща връзка. Центърът създава и популяризира печатна, телевизионна и друга аудио-визуална продукция, в това число документални и военноучебни филми за потребностите на МО, Въоръжените сили и обществеността. Осъществява всекидневен мониторинг на националните и районните електронни и печатни медии, цифровизира филмовия фонд на МО и поддържа електронна страница с вести и други изявления от страната и света. В мощно конкурентната медийна среда военните медии – вестник „ Българска войска “, Военният ефирен канал и техните цифрови платформи – armymedia.bg, профилът на Информационния център във Facebook и каналът в YouТube, се нареждат трайно и интензивно със характерното си тематично наличие и необятна читателска и зрителска публика.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР