Нов шокиращ текст от роден учебник взриви социалната мрежа и

...
Нов шокиращ текст от роден учебник взриви социалната мрежа и
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Вихри се нов скандал с учебник за деца - Господ моли ром да стане цар!

Нов фрапантен текст от роден учебник взриви обществената мрежа и провокира вълна от отвращение измежду стотици интернет консуматори. В поучителна приказва се демонстрира разговор сред Господ и... ром.

Бог предлага на сиромаха да стане цар, а той пък стартира да разпитва какво ще получи в подмяна на това. Кандърдисваният за цар ром желае да има самун за детето си, кон и каруца за себе си.

Господ му споделя, че ще има тези богатства, в случай че одобри. Тогава с ненаситност ромът се съгласява да седне на трона.

Гала сподели учебника, в който Свети Георги е показан като ромски светец, а Кали се скара на възмутената майка

Под фотографията на страницата от учебника се виждат какви ли не цветущи мнения на възмутени консуматори на обществената мрежа. Все отново, въпреки и малко, има хора, които виждат поука в описа и хвалят скромността на ромите. Ето няколко от мненията, оповестени без редакторска интервенция:

" По огромна тъпота не съм чел.Това му би трябвало на циганина-хляб,кон и каруца.Всичко безплатно.Защо не измоли познание или някакъв поминък.Все отново приказката е вярна-нищо не става от ромите. "

Само в БЛИЦ! Все по-нелепо: След парадоксите за " Красавицата и звярът " и Гергьовден, майка подскочи и поради брошура за първи клас (СНИМКА)

" Нямам думи щом днешните деца това ще учат във което няма поука и нещата не отиват на добре. "

" Ако беше питал някои измекяри щяха да желаят пари,коли благосъстояние а бедния ром кон каруца и самун. Браво не е лаком индивида "

" Голяма тъпота,каква е поуката-В тая страна най добре е да си ром. "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР