Нов рекорд поставя Българското Барби Андреа Иванова. Три козметични процедури,

...
Нов рекорд поставя Българското Барби Андреа Иванова. Три козметични процедури,
Коментари Харесай

Българското Барби си направи нови 3 операции за ден

Нов връх слага Българското Барби Андреа Иванова. Три козметични процедури, които са си истински интервенции за мнозина, прави единствено за ден в клиника фамозната русокоска.

" По едно и също време върша втората си намеса за увеличаване на скулите, трета процедура за оформяне и изостряне на брадичката и 28-а вливка хиалурон за устните. Три в едно за ден. Продължавам смяната ", показа студентката в Софийския университет в специалността " Немска педагогика ", която е на крачка от държавен изпит и дипломиране.

След като стартира ударна смяна на цялото си тяло с концепцията в оптималната степен на замязя на куклата Барби, притежателката на най-големите устни в света и голям силиконов бюст затвърждава промените най-много на лицето си с нови скули.

" Правя го с хиалуронови филъри, както и устните, единствено че тук е по-твърд. Подчертава ги и ги уголемява. В същата клиника ги оформям по мое виждане. Изглежда все едно имаш имплант и е по-скъп. Но ми направиха отстъпка от 900 на 700 лева за процедурата, тъй като съм постоянен клиент ", описа бургазлийката.

Андреа е отправила взор и към още един връх - за силикон №1 на републиката.

" Вече измина повече от една година откогато си постави х последния. Със сигурност ще има още и то ще бъде с рекордни кубици ", изясни още БГ Барби, която чака до дни екип на известно шоу предаване в Испания да пристигна на крайници у нас, с цел да я снима.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР