Нов раздор между наследниците на Марадона ще се превърне в

...
Нов раздор между наследниците на Марадона ще се превърне в
Коментари Харесай

Роднини на Марадона се хванаха за гушите заради ... пръстен

Нов разкол сред наследниците на Марадона ще се трансформира в следващото правосъдно дело за систематизиране на благосъстоянието на именития футболист. Бившата брачна половинка на Дон Диего и майка на сина му Диегито Фернандес - Вероника Охеда, е подала тъжба за изземването на неповторимия пръстен на международния първенец от 1986 година Бижуто, оценено на 300 000 $, беше в неопределеност след гибелта на Марадона на 25 ноември 2020 година

" Говорих с Монона, готвачката на Диего. Тя ми сподели къде е пръстенът. Бил е подложен в кутия, дружно с други бижута, която персонално е предала на една от дъщерите на Марадона. Сега е при Джанина “, съобщи Марио Баудри, който е юрист на Вероника Охеда.

" Подали сме иск в съда, с който настояваме тези скъпоценности да бъдат предоставени и да бъдат включени в делото за систематизиране на наследството. Сега чакаме първо решението на съдията по жалбата ни за въпросната кутийка, защото Джанина отхвърля да е даде “, добави Баудри.

Пръстенът, който е следващата ябълка на раздора измежду наследниците на Марадона, е подарен на Дон Диего в Беларус през лятото на 2018 година Тогава той беше показан като президент на Динамо (Брест).

Легендарният футболист доста е харесвал пръстена и рядко го е свалял от пръста си. Той постоянно е можел да бъде забелязан на ръката му по време на мачовете на Химнасия ла Плата, където Марадона беше треньор до последните дни от живота си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР