Нов проект на NIM Animations и Столичната община ще обучава

...
Нов проект на NIM Animations и Столичната община ще обучава
Коментари Харесай

Безплатна филмова ваканция за тийнейджъри от София

Нов план на NIM Animations и Столичната община ще образова гратис младежи от 13 до 19-годишна възраст, които имат увлечение към киното и малкия екран. 
Обучението ще се състои през пролетната почивка на учениците и ще бъде разграничено в три разнообразни модула, сподели в студиото на Радио София Марина Николова , създател на кино и ТВ студиото.
„ Който има интерес към филмовото изкуство , може да се запише единствено на един от модулите, с цел да дадем опция на повече деца да се включат “, добави Николова.
Модулите са в категориите писмено кино, анимация и телевизионна публицистика . Всеки един от курсовете е с дълготрайност 5 дни, по 4-5 часа на ден. Проектът е ориентиран към деца поданици или посетители в София.
Желаещите да се включат в образованието би трябвало да изпратят две имена, телефон за връзка с родител, възраст, 3 бр. фотоси на столицата, които са създали, мотивационно писмо, както и нещо в допълнение, с което могат да впечатлят уредниците на ел. поща - [email protected]
Крайният период за записване е 05 март 2022 година Избраните курсисти ще бъдат оведомени по телефона до 15.03.2022г.
Организаторите дават обещание тази година, през месец ноември, да се организира и Детска Киномания , събитие, което през предходната година беше отсрочено.
Подробности можете да чуете в звуковия файл
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР