Нов, повторен арест за Бойко Борисов планира експремиерът Кирил Петков

...
Нов, повторен арест за Бойко Борисов планира експремиерът Кирил Петков
Коментари Харесай

Кирил Петков готви ареста на Бойко Борисов за втори път

Нов, още един арест за Бойко Борисов възнамерява експремиерът Кирил Петков в първите дни на м. октомври. Това в прав текст съобщи той по време на конференция, където разгласи, че е завел дело за клюка против водача на ГЕРБ поради изказванията, че държавното управление на " Продължаваме промяната " е купувало безценен съветски газ посредством медиатори. " Арестът на Бойко Борисов беше първата стъпка, само че няма да е последната. Ще продължим и след 2 октомври ", уточни Кирил Петков.

" Това, което видяхме е, че до момента в който не си оправим правораздаването, няма да можем да си довършим работата. Но нашата концепция след 2-ри октомври е тъкмо това ", добави той.

Наши източници, близки до досегашните ръководещи издадоха, че тематиката за ареста на Борисов ще бъде основна в идната предизборна акция. Високоплатените PR специалисти от Израел са анализирали, че върхът в доверието и благосклонностите към Петков е бил маркиран навръх 18 февруари т.г., когато  се реализира противозаконното съгласно съда задържане на някогашния министър-председател. Малко по-късно, със започването на войната в Украйна, благосклонностите към тандема Петков-Василев потеглиха стремително надолу, а парламентарното им болшинство се пропука, което докара до идните предварителни избори.

Ето за какво, в случай че желае най-малко малко да се оправдава в очите на електората си, екипът на " Промяната " цялостен месец по време на акцията ще би трябвало да дава обещание, че Борисов още веднъж ще бъде спретнат на топло. С този обезверен ход се чака консолидацията на всички " анти ГЕРБ " гласоподаватели към Политическа партия. В синхрон с рекомендациите на скъпите еврейски консултанти, във Facebook към този момент се появиха подгряващи колажи и крилати изречения на тази тематика, означават наблюдателни читатели. В околните дни се чака да се задействат стотици хиляди интернет ботове (бел.ред - машинно генерирани профили) и тролове, които да зоват за отмъщение и кавга с Бойко Борисов, чийто рейтинг хвърчи в небесата на пук на политическото инженерство, означават социолози.

Източник: crimesbg.com





 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР