Нов огромен фаворит за титлата при смесените двойки на Уимбълдън

...
Нов огромен фаворит за титлата при смесените двойки на Уимбълдън
Коментари Харесай

Звезден тандем! Анди Мъри и Серина на смесени двойки на Уимбълдън

Нов голям любимец за купата при смесените двойки на Уимбълдън се появи още преди старта на конкуренцията. Това е тандемът сред някогашните номер едно в света при мъжете и дамите Анди Мъри и Серина Уилямс.

Партньорството им беше оповестено във вторник вечерта, а се чака те да излязат на корта в една половина в първия кръг в четвъртък. Така Мъри ще взе участие във втора конкуренция на свещената трева на Ол Инглънд Клъб, откакто съобщи присъединяване и на двойки при мъжете. Това се случва по-малко от месец след завръщането му на корта след интервенцията за промяната на тазобедрена става.

Мъри, който взе трофея от Куинс на двойки с Фелисиано Лопес при завръщането си на корта, ще си партнира на двойки с Пиер-Юг Ербер. Той търсеше дълго време с кого да направи тандем на смесени двойки, само че по този начин и не успяваше да откри партньорка, а в занимателно видео родната му баба се предложи за тази чест.

В последна сметка Серина се нави на това предизвикателство, като през вчерашния ден разгласи загадъчно пред репортерите: "Толкова ли желаете да ни видите дружно с Анди? Ами тогава ще го получите. " И малко по-късно беше оповестено партньорството им.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР