Нов официален портрет на крал Чарлз III беше разкрит -

...
Нов официален портрет на крал Чарлз III беше разкрит -
Коментари Харесай

Нов официален портрет на крал Чарлз III бе разкрит като част от спорна схема за £8 милиона

Нов формален портрет на крал Чарлз III беше оголен - и е подготвен да бъде изложен в публични здания в Обединеното кралство като част от противоречива скица, финансирана от държавното управление на стойност £8 милиона.

Чарлз е изобразен в цялостна регалия в замъка Уиндзор, облечен в униформата си на Кралския флот като адмирал на флота и обилие от публични медали и оценки.

Монархът беше уловен предходната година от фотографа Уго Бърнанд, който също направи коронационните портрети на краля и кралицата и техните сватбени фотоси от 2005 година Сериозно изглеждащ Чарлз може да бъде забелязан да стои в Големия кулоар на кралската резиденция, до момента в който отпуска дясната си ръка върху девствените си бели ръкавици върху антична маса и стиска меч в лявата си.

Съвети, съдилища, учебни заведения, полицейски сили и противопожарни и избавителни служби са измежду институциите на Обединеното кралство, които в този момент могат да аплайват, с цел да изискат формалния, рамкиран портрет на монарха гратис - макар че е напъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР