Нов холивудски филм с българската актриса Мария Бакалова излиза по

...
Нов холивудски филм с българската актриса Мария Бакалова излиза по
Коментари Харесай

Филмът тръгва “Bodies Bodies Bodies”през август

Нов холивудски филм с българската актриса Мария Бакалова излиза по кината през август, а от продуцентската компания А24 разпростират рекламната акция с още фрагменти. Заглавието е Bodies Bodies Bodies ", жанрът е юношески хорър, а новият филмов откъс демонстрира лесбийска целувка сред героинята на Мария Бакалова и тази на чернокожата актриса Амандла Стенбърг.

Двете играят основни функции в тази история за богати и капризни американски младежи, които купонясват в изолирано имение. Те играят разнообразни игри, имитиращи закононарушения, само че както нормално се случва в такива филми на ужаса, едно същинско ликвидиране прекатурва живота на всички присъстващи.

Пийт Дейвидсън и Лий Пейс влизат в главните мъжки функции. Мария Бакалова играе облик на момиче с по-скромен генезис, което влиза в компанията на богати и пристрастени към опиатите и нихилизма наследници.

Кадрите подсказват, че това ще е характерен актуален филм, зает с обичаните демократични и обществени тематики на съвременен Холивуд - наложителна LGBT репрезентация, расова нервност, мултикултурни парадигми и вероятности. Филмът се показва като обществена ирония, само че надали върви против добре откритите нови правила за описване на истории в американското кино.

Критиците от корпоративните медии го харесаха и дадоха високи оценки на актьорската игра, атмосферата и режисурата. Премиерата е през август.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР