Нов грандиозен скандал около звездата на Реал Мадрид Винисиус Жуниор

...
Нов грандиозен скандал около звездата на Реал Мадрид Винисиус Жуниор
Коментари Харесай

Луд скандал в Испания! Голяма звезда е в центъра

Нов величествен скандал към звездата на Реал Мадрид Винисиус Жуниор тресе Испания от неделя вечер, когато бразилското крило получи червен картон при гостуването на Валенсия (0:1).

Загубата не бе проблем за гранда от столицата, който по този начин или другояче е втори след към този момент коронования първенец Барселона. Домакините пък с успеха са покрай избавление от изпадане.
-->
Но свадите гръмнаха към Вини, обиждан расистки на няколко пъти в мача, като в един миг част от публиката зад едната врата запя " Винисиус - ти си една маймуна ". В отговор играчът имитира маймунски жестове  а това взриви ситуацията.

 Винисиус се скара с вратаря на домакините Георги Мамардашвили, който бавеше играта преди осъществяване на корнер за Реал. Настана побутване и боричкане, а преди малко влезлият Уго Дуро от домакините издърпа от мелето играча на гостите, само че много грубичко - със задушаваща хватка.

В отговор Вини го удари през лицето, което се оказа задоволително съображение реферът Де Бургос да гледа повторения на ВАР и да го изгони с червен картон.

" Тази лига преди бе лигата на Роналдиньо и Роналдо, а през днешния ден е лигата на расистистите ", написа още в часовете след мача в обществените мрежи бразилецът. Това е пети скандал с расизъм към него единствено за този сезон по испанските игрища, като почитателите на противниковите тимове го винят в провокативно държание. А отговорът им постоянно е прям расизъм.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР