Нов гаф в „Като две капки вода” потвърди отдавна известните

...
Нов гаф в „Като две капки вода” потвърди отдавна известните
Коментари Харесай

Истината лъсна! Показаха как бутонът в Капките е нагласен

Нов гаф в „ Като две капки вода” удостовери от дълго време известните клюки, че бутонът на шанса е нагласен авансово и участниците получават облик, който да имитират по свои усет. Във вчерашния епизод истината лъсна безпощадно, откакто Дичо и Деси Добрева се уредиха с персонажи, без даже да го натискат. И двамата високо оповестиха в ефир, че не са докосвали бутона, само че все пак той им разпределя облици. Първа гафа видя Добрева, която в идващото издание в понеделник ще би трябвало да имитира Джанет Джаксън-образ, които й приляга освен като външен тип, само че и вокално.



„ Ама аз не съм блъснала?!”, учуди се певицата и упрекна с усмивка водещия Димитър Рачков, че й е откраднал избора, като той е натиснал бутона. Зрителите обаче ясно видяха, че нито Рачков, нито сътрудника му Васил Василев-Зуека. Веднага след нея на ред бе Дичо, на който по подобен метод му се падна Сашо Роман. Той може да влезе в облика на застаряващия фолк артист без даже да се гримира, тъй като като физика е едно към едно с него. „ Аз дори не съм ударил”, възкликна музикантът, сходно на Деси Добрева.

След гафовете от апаратната на шоуто признаха, че бутонът е строшен и побързаха да закрият предаването. Така за първи път в историята феновете не можаха да видят кои облици ще имитират всички участници в Капките. Припомняме, че първия епизод на шоуто влезе отново в историята на гафовете с прекомерно дълъг рекламен блок. Hotnews.bg разбра, че тогава от строя е излязъл главен компютър, който дава отговор за звука и екипът се нуждаел от време, с цел да в профил техническия проблем. След новия проблем фенове се чудят какво още може да се случи на сцената на Капките и какво други истини ще лъснат пред изумения фен.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР