Изпълнителят благодари на всички, които са го подкрепили и уважили

...
Изпълнителят благодари на всички, които са го подкрепили и уважили
Коментари Харесай

Папи Ханс: Нито се харесах на всички, нито на себе си

Изпълнителят благодари на всички, които са го подкрепили и почели новия му запис. " Искам да знаете, че всяка реакция, която сте създали към “От боязън да ме загубиш ” ме е предиздвикала да се изчервя и да викам от благополучие ", признава Папи.

От думите му излиза наяве, че интервала през, който е минал, с цел да стигне до правенето на части като настоящото му е дълъг и нескончаем. " И аз минах през интервал, в който се пробвах да се харесам на всички. Разбира се - нито се харесах на всички, нито на себе си. Но постоянно ще съм признателен за две неща. Че стопирах да върша песни “които ще се харесат ”, а започнах да върша такива, в които показвам себе си, пък който ще да ги хареса. И второто. Че имаше кой да ги оцени ", разяснява Ханса.
Реклама
Най-голямата заблуда е, че би трябвало да си маймуна, с цел да ти се получат нещата в музиката в България, счита пеещият публицист. - Толкова огромна, че всеки опитва първо да е маймуна, след това себе си ", продължава той. " Благодаря ви, че за следващ път оценявате песните, които върша. И човещината в мен ", споделя още той.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР