Нов екшън в парламента, където заседава комисията Мая Манолова. В

...
Нов екшън в парламента, където заседава комисията Мая Манолова. В
Коментари Харесай

Появи се Илчовски 2, нападна шефа на Градус ВИДЕО

Нов екшън в Народното събрание, където заседава комисията " Мая Манолова ". В залата влезе предприемач, който се показа като Славчо Стоименов, притежател на " Агро Мел 2001 ". Каза, че е измежду най-големите зеленчукопроизводители и земеделец като към този момент известния арендатор Илчовски от Кнежа.

Стоименов разгласи, че желае да приказва за проблемите на своя бизнес и освен за корупция, а за неща, свързани даже с националната сигурност на страната.

Пловдивският народен представител от ГЕРБ/СДС Дани Каназирева възрази, че не може да се дава думата по сигнал, импортиран в този момент, а в случай че би трябвало да се рапортуват всички постъпили сигнали до комисията с цената на това тя да заседава до момента в който президентът разпусне Народното събрание.

Славчо Стоименов непосредствено взе думата и описа история, в която упрекна съсобственика на " Градус " АД Иван Ангелов в нередности. Той уточни, че Ангелов управлява целия район към Стара Загора и е отпред на картел, който дефинира цените и размера на рентите.

Посочи, че е бил извикан да му бъде обявено да заплаща лихва, която е дребна и ощетява притежателите на земи. Заради това, че не се е съобразил, са били запалени няколко къщи, една от които на негов и доскорошен чиновник.

Съобщи също, че преди години същите хора са му откраднали по електронен път компанията.

В залата е и Николай Бареков. Бившият евродепутат се появи на съвещанието с пропуск като публицист от уеб страницата Афера и изиска да знае за какво комисията на Мая Манолова не е разгледала три сигнала, които той е изпратил.

" Пуснахме ги още в първия работен час на тази комисия, ще бъдат ли разисквани те, по какъв начин избира госпожа Манолова кой да изслушва? Това тук е фарс и пиар, който Манолова си провежда ", сподели Бареков пред комисията.

Мая Манолова му изясни, че сигналите на Бареков са изпратени съответно към прокуратурата и верните органи.

Това провокира крясъци от страна на ГЕРБ и в залата се скараха кой да чуят - Бареков или Стоименов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР