Нов еко-паркинг за 60 автомобила се строи в жк. Свобода.

...
Нов еко-паркинг за 60 автомобила се строи в жк. Свобода.
Коментари Харесай

Нов еко-паркинг за 60 автомобила се строи в жк. Свобода

Нов еко-паркинг за 60 автомобила се строи в жк. " Свобода ". Това заяви във фейсбук кметът на регион " Надежда " Инж. Димитър Димов.

" Заедно с общинския консултант Татяна Георгиева продължаваме представянето на новите обекти в регион " Надежда " посредством видео обиколка!

Днес се намираме на новия еко-паркинг за 60 автомобила в жк Свобода,, част от европейския план „ URBiNAT “/ Зелен кулоар на здравето.

Той се намира до Мини футболен комплекс " Надежда " и е с обща повърхност 1570 м2. Предвиждат се два вида паркоместа, построени с парколементи: 54 общоприети паркоместа и 3 двойни паркоместа за хора в неравностойно състояние.

При осъществяването му се залага посаждането на нови дървета и храстова растителност, които ще основават модерна озеленена паркова среда.

Освен за коли, паркингът е предопределен и за паркиране на колела. За задачата се употребяват типичен стойки за колела с опция за заключване.

В северозападната зона до местата за паркиране на колела се планува и станция за зареждане на електрически автомобили, която ще бъде инсталирана на идващ стадий.

Предвиден е монтаж на 6 броя осветителни тела, ситуирани по периферията на паркинга отвън зоните на маневриране и паркиране. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР