Нов български филм на хоризонта. Опърничавите на Георги Костов поглежда

...
Нов български филм на хоризонта. Опърничавите на Георги Костов поглежда
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: На кино от петък

Нов български филм на хоризонта. " Опърничавите " на Георги Костов поглежда към любовта, само че от друг ъгъл. Една инцидентна намира се трансформира в битка за превъзходство и измерване на сили - сред мъж и жена, сред разнообразни характери и генерации. И тази насоченост към победа, ще трансформира съревнованието в изпепеляваща обич. Ще я забележим през облиците на Анастасия Левордашка и Симеон Лютаков.

Още един роман за любовта идва от романа
``Слънцето също е звезда``
Отличникът в класацията на New York Times получава куп оценки и интереса на читателите. Сега ще го забележим и на екрана.

``Слънцето също е звезда`` е модерна приказка за любовта, която се пробва да преодолее всички трудности. И слага въпроса дали ориста или случайните събития във Вселената са тези, които дефинират живота ни. Романтичният колежанин Даниел Бай и родената в Ямайка прагматична Наташа Кингсли се срещат инцидентно и незабавно са привлечени един от различен. Но надали има по-неподходящ миг да прехвърчат искрите на любовта, тъй като остават броени часове от последния ден на Наташа в Съединени американски щати.

Ето го и " Джон Уик " - номер 3
Проблемите и трудностите са още по-големи, само че с тях идва и заплетеното киноприключение.

Героят на Киану Рийвс е нарушил главно предписание - ликвидиране на територията на хотел „ Континентал “. При това негова жертва е един от огромните играчи и по тази причина по петите на Уик са най-жестоките наемни убийци. За главата му е оповестена премия от 14 милиона $. Един час гратисен интервал преди изключването му би трябвало да даде шанса за оправяне на бъркотията.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР