Нотингам Форест посреща Ливърпул в мач от 27-я кръг на

...
Нотингам Форест посреща Ливърпул в мач от 27-я кръг на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Нотингам - Ливърпул, ключови играчи се завръщат за мърсисайдци

Нотингам Форест посреща Ливърпул в мач от 27-я кръг на Висшата лига. Двубоят е с начален час 17:00 и може да го наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT 2, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към събитието, като го наблюдава минута по минута.

Нотингам е в неуверена форма във Висшата лига, като има единствено една победа от началото на календарната година. Тимът се бори за своето оцеляване, като е единствено на четири точка от рисковата зона, а и има мач повече по отношение на директния си съперник Лутън. Нотингам съумя да завоюва последния си дуел против Ливърпул, като ще разчита на мощната домакинска поддръжка.

Мърсисайдци са в добра серия, само че проблемите с контузени играчи не престават да бъдат съществени. Тимът на Юрген Клоп бива ротиран непрекъснато, само че настроението при " алените " наподобява положително след завоювания трофей от Карабао Къп и триумфа против Саутхемптън във ФА Къп. Ливърпул към момента е в търсене на първата си победа в посещение на Нотингам в ерата на Висшата лига.

Стартови сформира:

Нотингам:

Ливърпул:
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР