Нотингам Форест осъществи три сделки в последните часове преди затварянето

...
Нотингам Форест осъществи три сделки в последните часове преди затварянето
Коментари Харесай

Нотингам Форест с трима нови преди затварянето на трансферния прозорец

Нотингам Форест реализира три покупко-продажби в последните часове преди затварянето на трансферния прозорец. Двукратните европейски първенци укрепиха редиците си с вратаря Кейлор Навас, халфа Джонджо Шелви и бранителя Фелипе.

36-годишният Навас идва на " Сити Граунд " чартърен от Пари Сен Жермен. Той е троент победител в Шампионската лига с Реал Мадрид и има 110 мача за националния тим на Коста Рика. След края на сезона Нотингам няма да има алтернатива да закупи играча и той ще се завърне в Париж.

Трансферът на Фелипе е на стойност 2 милиона лири. 33-годишният бранител идва от Атлетико Мадрид и подписа контракт до лятото на 2024 година.

30-годишният Джонджо Шелви постави подписа си под контракт за 2,5 години с Нотингам. Той е взет от Нюкасъл Юнайтед за неуточнена минимална сума. Шелви, който е младеж на Ливърпул, прекара седем сезона в Нюкасъл, а контрактът му с " джордитата " изтичаше в края на сегашния сезон.

С привличането на Навас, Шелви и Фелипе общият брой на новите попълнения в Нотингам Форест от влизането на отбора във Висшата лига в средата на предходната година доближи 29.
 ПСЖ и Нотингам се схванаха за Кейлор Навас
ПСЖ и Нотингам се схванаха за Кейлор Навас

Ще играе под наем
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР