Носителят на рекордните 23 титли от Големия шлем Новак Джокович

...
Носителят на рекордните 23 титли от Големия шлем Новак Джокович
Коментари Харесай

Бащата на Джокович: Идва време Ноле да се оттегли от тениса

Носителят на рекордните 23 трофеи от Големия шлем Новак Джокович не обича да приказва за това по кое време ще приключи кариерата си, само че татко му - Сърджан, засегна тематиката в следващия епизод от документалната поредност на Sportal.rs със заглавие “Новак Джокович - неразказаните истории ”.

“Ноле оправда моите очаквания още преди 7-8 години. Всичко, което завоюва по-късно, е необикновен бонус. Тенисът е единствено част от неговия живот и имам вяра, че той ще продължи да реализира победи и отвън корта, когато постави завършек на кариерата си. Надявам се това да се случи идната година ”, показа Джокович-старши.

“Краят още не е пристигнал, само че може да пристигна след година или година и половина. Като родител моето предпочитание е синът ми скоро да приключи дейната си активност, тъй като тенисът е извънредно сложен спорт и изисква доста жертви. Това е непрекъснато предизвикателство за тялото и мозъка. Новак е предан на спорта към този момент 30 години и не е имал време за доста други неща в живота ”, изясни бащата на сръбската звезда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР